Espanjan Supercopa pelataan tällä viikolla Saudi-Arabiassa.

Real Madrid, Betis, Barcelona ja Valencia osallistuvat Supercopaan. Real Madrid pääsi Supercopaan La Ligan hallitsevana mestarina. Betis voitti Copan ja pääsi siten mukaan Supercopaan. Valencia varmisti Supercopa-paikkansa viime kauden Copan finaalipaikalla ja Barcelona pääsi mukaan sijoituttuaan toiseksi viime kaudella La Ligassa.

Real Madrid ja Valencia iskevät yhteen keskiviikkoiltana pelattavassa yksiosaisessa välierässä. Betis ja Barcelona kohtaavat toisensa torstai-iltana. Finaali pelataan sunnuntaina.

Real Madrid matkustaa Saudi-Arabiaan maanantaina. David Alaba ja Aurélien Tchouaméni jäävät sivuun Supercopasta.

Real Madridin tiedotteen mukaan kumpikaan ei matkusta Saudi-Arabiaan loukkaantumisten vuoksi. Kumpikin kärsii lihasvammasta. Alaballa on lihasvamma oikeassa jalassaan, ja Tchouaménilla vasemmassa jalassaan.