Atlético Madridin toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín tapasi torstaina João Félixin agentin Jorge Mendesin keskustellaakseen Portugalin maajoukkuehyökkääjän potentiaalisesta siirrosta, kertoo Relevo.

Atléticoa kesästä 2019 lähtien edustanut Félix, 23, on useiden lehtitietojen mukaan lähtökuopissa, ja Gil Marín myönsi itsekin asian hiljattain varsin avoimesti TVE:n haastattelussa.

– Mielestäni hän on maailmanluokan pelaaja, mutta välit valmentajan kanssa, pelatut minuutit ja motivaatio… Tutkimme, saisimmeko jonkun mahdollisuuden siirtoon. On loogista ajatella Félixin lähtevän, vaikka haluaisin hänen jäävän, mutta pelaaja ei ajattele samalla tavalla.

Jalkapallopiireissä ”superagenttina” tunnettu Mendes tapasi Gil Marínin suositussa ravintolassa Madridin keskustassa, jossa he viipyivät 45 minuutin ajan.

Relevon mukaan Manchester United teki tällä viikolla avaustarjouksensa Félixistä. Valioliigan suurseura haluaisi portugalilaistaiturin ilman osto-optiota puolen vuoden lainadiilillä, josta se olisi valmis maksamaan neljä miljoonaa euroa ja pelaajan palkan tuolta ajalta kokonaisuudessaan.

Uutisoimme aiemmin Athleticin tietojen pohjalta, että Atlético haluaa Félixin lainasiirrosta huomattavasti isomman korvauksen – 15 miljoonaa euroa – vaikka hän pelaisikin muualla vain loppukauden ajan.

Manchester United ei ole ainoa Valioliiga-seura Félixin perässä, sillä myös Arsenal on iskenyt silmänsä häneen.

Atléticossa tiedetään, että Félixin ja päävalmentaja Diego Simeonen välit eivät ole parhaimmillaan, mutta on yhä mahdollista, että pelaaja saattaa jäädä loppukaudeksi Madridiin. Mendes on viime päivinä käynyt tiuhaan tahtiin neuvotteluja seurojen kanssa, koska Félix on toistuvasti ilmoittanut hänelle olevansa tyytymätön Simeonen alaisuudessa.