Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone sanoi, että yksikään pelaaja ei ole korvaamaton, kun häneltä kysyttiin hyökkääjä João Félixin siirtohuhuista.

Félix, 23, siirtyi Atléticoon kesällä 2019 Benficasta noi 127 miljoonalla eurolla, madridilaisseuran kaikkien aikojen suurimmalla siirtosummalla, mutta hän on jäänyt kauas hintalappunsa tuomista odotuksista.

Hiljattain Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín sanoi TVE:n haastattelussa, että portugalilaishyökkääjä saattaa jättää seuran lähiaikoina.

– Mielestäni hän on maailmanluokan pelaaja, mutta välit valmentajan kanssa, pelatut minuutit ja motivaatio… Tutkimme, saisimmeko jonkun mahdollisuuden siirtoon. On loogista ajatella Félixin lähtevän, vaikka haluaisin hänen jäävän, mutta pelaaja ei ajattele samalla tavalla.

Félixin ja Atléticon sopimusta on jäljellä vielä yli kolme vuotta, joten Atlético voi hyvinkin vaatia hänestä merkittävää siirtokorvausta, eikä madridilaisseuran odoteta muutenkaan luopuvan ennätyshankinnastaan halvalla.

Lehdistötilaisuudessaan Simeone sanoi, että odottaa tulevina viikkoina Félixiltä samanlaisia otteita kuin Portugalin kanssa MM-kisoissa. Hyökkääjän lähtöhuhuja hän ei kuitenkaan puheillaan hiljentänyt.

– Kukaan ei ole korvaamaton, ja asiat menevät niin kuin niiden on mentävä. Se on meille hyvin tärkeää, kommentoi Simeone Goalin mukaan.

– Hänellä oli hyvät MM-kisat, hän osallistui maalintekoon ja valmentaja piti häntä merkittävänä pelaajana.

– Toivottavasti saamme nähdä parhaan Joãon, jonka hän näki itsekin MM-kisoissa. Toivottavasti annamme hänelle myös sen mielenrauhan ja ilon näyttää pelissä kaiken sen, mitä MM-kisoissa nähtiin.