Atléticon päävalmentaja Diego Simeone on kyllästynyt João Félixin temppuiluun ja tilanteeseen, kertoo El Larguero.

Félix pelasi viime viikolla Atléticon ja Elchen välisessä ottelussa, mutta ei ole sittemmin osallistunut joukkueen harjoituksiin lievien lihaskipujen vuoksi.

Simeonen mielestä Félix ei ole tehnyt kaikkea tarvittavaa voidakseen pelata keskiviikkoillan Copan Oviedo-ottelussa. Félix ei matkustanut joukkueen kanssa Oviedoon. Félix ei ole muun muassa käynyt hoitamassa lihaskipujaan seuran tiloissa ja nähtiin silti juhlimassa Madridin yössä uutena vuotena.

Félixin tulevaisuus on ollut jo pitkään kysymysmerkkejä täynnä. Félix haluaa jättää Atléticon tammikuussa ja Simeone toivoo pääsevänsä pelaajasta mahdollisimman pian eroon, mutta pelaajan tilanne ei ole kehittynyt. El Largueron mukaan Atléticon seurajohdosta sanottiin Simeonelle jo viikkoja sitten, että Félixin tulevaisuus ratkeaa hyvin nopeasti, mutta niin ei ole käynyt.

Simeone haluaa tietää mahdollisimman nopeasti, jääkö Félix seuraan vai lähteekö portugalilaishyökkääjä muihin maisemiin kesken kauden. Simeone on pettynyt Félixin asenteeseen ja siihen, ettei pelaajan tulevaisuus ole edelleenkään ratkennut.