Copa del Reyn neljännen kierroksen otteluita pelattiin tiistaina Espanjassa.

Tiistaina nähtiin muutama todellinen yllätys, kun jopa neljä pääsarjaseuraa tippui Copasta.

Getafe, Elche ja Rayo Vallecano putosivat alemmissa sarjoissa pelaavien seurojen käsittelyssä. Celta sen sijaan hävisi vieraskentällä pääsarjaseura Espanyolille.

Getafe matkusti Valenciaan Levanten vieraaksi. Viime keväänä Segundaan pudonnut Levante voitti yksiosaisen ottelun 3-2 ja eteni neljännesvälieriin. Elche hävisi kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle AD Ceutalle 1-0. Segundassa pelaava Sporting voitti Rayon 2-0.

Valencia, Real Madrid ja Villarreal sen sijaan voittivat omat ottelunsa ja etenivät niin ikään Copan neljännesvälieriin. Copan neljännes kierros jatkuu torstaina, kun tositoimissa nähdään muun muassa Atlético, Sevilla ja Barcelona.

Lue lisää: Real Madrid joutui yllättävän koville Copa del Reyssä – alasarjaseura pisti hienosti vastaan