Real Madrid voitti tiistaina neljänneksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaavan Cacereñon vieraskentällä 1-0 Copa del Reyn kolmannella kierroksella.

Los Blancos lepuutti ottelussa useitä tähtipelaajiaan, mutta sillä oli silti todella nimekäs kokoonpano jalkeilla.

Madrid hallitsi palloa mielin määrin, mutta Cacereño ei päästänyt sitä ilmaiseksi maalipaikoille.

Tauolle mentäessä kotijoukkueelle oli kirjattu jopa enemmän maalintekoyrityksiä kuin Madridille – viisi neljää vastaan.

Vieraiden pelaaminen ei ollut vielä toisellakaan jaksolla parhaimmasta päästä, mutta Real Madrid hoiti lopulta voiton kotiin. Rodrygo Goes tanssahteli 69. minuutilla kahdesta puolustajasta näyttävästi ohi ja ujutti kierteisen kudin takayläkulmaan.