Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, että tähtihyökkääjä Karim Benzema on todella motivoitunut kauden toista puoliskoa varten loukkaantumisten sävyttämän syksyn jälkeen.

Benzema, 35, on pelannut tällä kaudella vasta seitsemässä sarjaottelussa, ja hän joutui jättämään Qatarin MM-kisat väliin loukattuaan reitensä juuri ennen turnauksen alkua.

Ranskan maajoukkue lähetti Benzeman kisoista kotiin loukkaantumisen takia, mitä hyökkääjän agentti Karim Djaziri on kritisoinut kovasti. Djazirin mukaan Ranska toimi liian hätäisesti, sillä hänen mukaansa usean lääkärin tutkimukset ovat osoittaneet, että Benzema olisi voinut pelata turnauksessa heti lohkovaiheen jälkeen.

Heti kisojen päätyttyä Benzema ilmoitti, että hänen maajoukkueuransa on päättynyt.

Perjantaina Benzema palaa tositoimiin seurajoukkueessaan, kun Real Madrid pelaa Real Valladolidin vieraana La Ligassa.

– En ota kantaa Ranskan maajoukkueen päätökseen. He arvioivat Karimin tilanteen sillä hetkellä. He uskoivat, että hän ei pystyisi pelaamaan MM-kisoissa ja he päästivät hänet lähtemään, kommentoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Karim on tullut takaisin [Madridiin] todella innostuneena ja motivoituneena. Hän tietää, ettei hän pystynyt kauden ensimmäisellä puoliskolla siihen, mihin halusi. Olen varma, että hän pelaa hyvin toisella puoliskolla ja auttaa meitä paljon.