Memphis Depayn tulevaisuus puhuttaa. Depayn sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Barcelonalaislehti Sportin mukaan Depay haluaisi jättää Barcelonan jo tammikuun siirtoikkunassa ilman siirtokorvausta. Barcelona ei sen sijaan halua päästää hyökkääjää lähtemään ilmaiseksi.

Lehden mukaan Galatasaray on jo tehnyt Barcelonalle tarjouksen Depaysta ja on toistaiseksi ainoa seura, joka on valmis maksamaan kärjestä siirtokorvauksen, mutta Depay ei ole vakuuttunut siirrosta Turkin pääsarjaan.

Depay palaa Barcelonan harjoituksiin ensi viikolla ja keskustelee Xavin kanssa tulevaisuudestaan seurassa. Depay jäi syyskaudella hyvin pienelle vastuulle Xavin alaisuudessa ja kärsi myös loukkaantumisista, jotka pitivät hänet sivussa pelikentiltä noin puolentoista kuukauden ajan.

Depay siirtyi Barcelonaan vapaana agenttina noin puolitoista vuotta sitten, mutta ei ole onnistunut murtautumaan Xavin suunnitelmiin. Xavi toivoi Depayn lähtevän muualle jo kesällä, mutta kärki päätti lopulta jäädä Barcelonaan.