Real Madridin Aurelien Tchouaménin osallistuminen Ranskan paidassa Qatarin MM-kisojen sunnuntain finaalin on uhan alla. Keskikenttäpelaaja oli AS:n toimittaja Andrés Onrubia Ramosin tietojen mukaan sivussa harjoituksista ennen loppuottelua.

Tchouaménin, 22, poissaolon syynä oli lonkkavaiva.

Andrés Onrubia Ramos

@AndiOnrubia
❌ Tchouameni y Theo Hernández no se entrenan con Francia a dos días de enfrentarse a Argentina. El mediocentro del Real Madrid tiene una contusión en la cadera y el lateral izquierdo un golpe en la rodilla. Tampoco están Varane, Coman y Konaté por resfriado.

Tchouaméni pelasi täydet minuutit keskiviikon välieräottelussa Marokkoa vastaan. Pelaaja on esiintynyt kuudessa ottelussa Ranskan avauskokoonpanossa.

Tchouaméni onnistui myös maalinteossa puolivälieräottelussa Englantia vastaan.

Ranska kohtaa sunnuntain loppuottelussa Argentiinan. Ottelu käynnistyy kello 17:00.

LUE MYÖS!