Ranska ja Argentiina iskevät sunnuntaina yhteen MM-finaalissa. Ottelu käynnistyy klo 17.00.

Karim Benzema ei ole paikan päällä Qatarissa. Marcan mukaan Ranskan presidentti Emmanuel Macron kutsui Benzeman seuraamaan finaalia Dohaan, mutta Benzema kieltäytyi kutsusta ja jäi Madridiin.

L’Équipen mukaan Benzeman päätös johtuu ainakin osittain välirikosta päävalmentaja Didier Deschampsin kanssa.

Deschamps ei kutsunut Benzemaa takaisin kisajoukkueeseen, vaikka Benzema on jo kuntoutunut vammastaan ja on edelleen rekisteröity Ranskan MM-kisajoukkueeseen. Benzema olisi siten pelikelpoinen finaalissa, mutta Deschamps päätti jättää Benzeman ulos joukkueen vahvuudesta.

Benzema halusi kuntoutua vammastaan Qatarissa, eikä palata kesken kaiken Madridiin, mutta Deschamps ilmoitti välittömästi hyökkääjälle, että hänen MM-kisat päättyivät ennen kuin ehtivät alkaakaan. Benzema jätti maajoukkueen muutama päivä ennen Ranskan ensimmäistä kisaottelua.

L’Équipen mukaan Benzeman ja Deschampsin välit ovat niin huonot, ettei Benzema ole ottanut valmentajaan minkäänlaista yhteyttä sen jälkeen, kun jätti Qatarin taakseen.

Deschampsin sopimus Ranskan jalkapalloliiton kanssa umpeutuu meneillään olevan MM-lopputurnauksen jälkeen. Ranskan jalkapalloliitosta on todettu, että Deschamps saa itse päättää, jatkaako roolissaan. Jos Deschamps jatkaa, ei Benzeman paluu maajoukkueeseen maaliskuun EM-karsinnoissa ole suinkaan varmaa.