Jos ei vahinkoa tapahdu, 16-vuotiasta Endrick Felipeä odottaa paikka auringossa. Kolme maalia seitsemässä sarjaottelussa Palmeirasin riveissä ovat osoitus ylistetystä potentiaalista. Vaikka hänen siirtoaan Brasiliasta Real Madridiin ei ole virallistettu, sitä pidetään läpihuutojuttuna. Hänen on määrä siirtyä Realiin vuonna 2024.

Vielä ei Endrick ole maailman valokeilassa. Eilen tiistaina hän muiden joukossa seurasi, kuinka yksi kaikkien aikojen kansainvälisesti tunnetuimmista pelaajista, Lionel Messi, leikitteli Kroatian puolustuksella MM-kisojen välierissä.

– Messi on absurdi mitä [sic] tuo oli, Endrick twiittasi ottelun aikana. Viestin perässä oli alienia kuvastava emoji.

Real Madridin fanit vimmastuivat Barcelonan seuraikonin ylistämisestä siinä määrin, että Endrick koki parhaaksi poistaa julkaisunsa. Olkoonkin että hän on aiemmin kertonut idolisoivansa Cristiano Ronaldoa, osassa hänelle lähetetyistä kommenteista kuului rasistisia äänenpainoja. Tapaus on valitettava muistutus, että huippupelaajan odotetaan kasvattavan nahkansa paksuksi.

Kroatian kapteeni Luka Modrić, joka nauttii legendaarista mainetta Real-kannattajien keskuudessa, kutsui Olén mukaan Messiä kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi tiistaisen ottelun jälkeen.