Barcelona on ilmoittanut hyökkääjälleen Memphis Depaylle, että hän saa vaihtaa tammikuussa seuraa vain siinä tapauksessa, että hänestä maksetaan siirtokorvaus, kertoo Diario Sport.

Depay, 28, oli halukas lähtemään Barcelonasta jo viime kesänä, mutta hän vaati tuolloinkin, että katalonialaisseura päästäisi hänet ilmaiseksi pois.

Barcelona harkitsi hetkellisesti kesän siirtoikkunan jälkeen, että se purkaisi Depayn sopimuksen ja päästäisi hänet vapaasti muualle, mutta seura on muuttanut kantaansa.

Katalonian suurseura haluaa edes jonkinlaisen korvauksen Depaysta, jotta sillä olisi varaa tehdä hankintoja tammikuussa. Depayn sopimus Barcelonassa päättyy tämän kauden jälkeen, joten talven siirtoikkuna on Barcelonan viimeinen mahdollisuus saada hänestä siirtokorvaus.

Depay oli pitkälti koko alkukauden loukkaantuneena ennen MM-kisoja, mutta hänelle ei ole luvassa suurta roolia myöskään kauden jatkuessa. Jos hollantilaishyökkääjä haluaa siirtyä peliajan perässä muualle jo tammikuussa, hänen agenttinsa on tuotava Barcelonan pöydälle konkreettinen tarjous.

Ottajia Depaylla riittää. Häntä on lehtitietojen mukaan tarjottu AS Romalle, ja Depayta tarkkailevat myös Arsenal ja hänen ex-seuransa Manchester United.