Luis Enrique ei olisi halunnut luopua maajoukkueen päävalmentajan pestistään Espanjan pudottua miesten MM-kisoista, kertoo Cadena SER.

Espanjan taival turnauksessa päättyi tiistaina neljännesvälierätappioon Marokkoa vastaan rangaistuspotkukilpailussa. Kaksi päivää myöhemmin Espanjan jalkapalloliitto RFEF tiedotti, että Enrique ei jatka tehtävässään. Hän ehti johdattaa La Rojan 44 otteluun ja kahteen arvoturnaukseen.

Cadena SER:n mukaan Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales ja urheilujohtaja Jose Francisco Molina olivat luvanneet, että he keskustelisivat Enriquen tulevaisuudesta hänen kanssaan MM-kisojen päätyttyä.

Kyseistä keskustelua ei kuitenkaan ikinä käyty. RFEF ilmoitti Enriquelle yksipuolisesti päätöksestään ja tarjoutui julkaisemaan yhteistiedotteen hänen kanssaan. Jatkosopimustarjousta odottanut Enrique ei halunnut yhteistiedotetta.

Enriquen tilalle nostettiin alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta Luis de la Fuente.