Espanjan jalkapalloliitto hylkäsi maanataina Barcelonan valituksen Robert Lewandowskin pelikiellosta.

Lewandowski sai punaisen kortin marraskuisessa Osasuna-ottelussa osoitettuaan mieltä tuomarille. Lewandowskin käsimerkit eivät miellyttäneet tuomaria, joka ajoi pelaajan ulos kentältä ja muutamaa päivää myöhemmin puolalaiskärjelle langetettiin kolmen ottelun pelikielto.

Barcelonan valmennus- ja seurajohto on todennut mediassa pitävänsä kolmen ottelun pelikieltoa liian suurena. Seura reagoi pelikieltoon valittamalla siitä jalkapalloliittoon, mutta se ei auttanut. Pelikielto pysyy ennallaan. Sen myötä Lewandowskilta jää väliin La Liga -ottelut Espanyolia, Atléticoa ja Betisiä vastaan.

Lewandowski palaa La Liga -kentille siten vasta tammikuun lopussa pelattavassa Getafe-ottelussa.

Relevo

@relevo
Confirmada la sanción de 3 partidos a Lewandowski.

📌 El Comité de Apelación de la RFEF ha desestimado la reclamación del Barça, que recurrió la primera amarilla que el polaco vio ante Osasuna, además de la suspensión de 2 partidos por el gesto mientras se marchaba a vestuarios.