Barcelona palasi joukkueharjoituksiin maanantaina.

Barcelona tiedotti Sergi Roberton saaneen lääkäreiltä peliluvan. Olkapäävammasta kärsinyt Roberto on siten palannut joukkueharjoituksiin.

Roberto ehti olla noin kuusi viikkoa sivussa joukkueen vahvuudesta vammansa vuoksi. Roberto loukkasi olkapäätään lokakuussa. Roberton on määrä olla Xavin käytettävissä joulukuun lopussa, kun Barcelona pelaa ensimmäisen ottelunsa MM-tauon jälkeen kohdatessaan derbyssä Espanyolin.

30-vuotias Roberto sai syyskaudella peliaikaa lähinnä joukkueen loukkaantumisongelmien vuoksi.

Roberton sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä seuran ole määrä tarjota jatkosopimusta omalle kasvatilleen. Roberto on pelannut kasvattajaseuransa edustusjoukkuueessa vuosien saatossa 328 ottelua.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
‼ ÚLTIMA HORA

Sergi Roberto ha recibido el alta médica 👏