Eduardo Camavinga siirtyi Real Madridiin elo-syyskuun vaihteessa 2021.

Hiljattain 20 vuotta täyttänyt Camavinga jäi ensimmäisellä kaudellaan odotetusti pienemmälle vastuulle. Kuluvallakin kaudella vastuu on pysynyt varsin pienenä. Syyskuun alun jälkeen Camavinga on mahtunut vain kahdesti Real Madridin avauskokoonpanoon La Ligassa.

Keskikenttäpelaaja on mukana Ranskan MM-kisajoukkueessa, mutta on seurannut toistaiseksi molemmat kisaottelut penkin puolelta.

Goal haastatteli Camavingaa, joka ei halua saada ikuista hyvän penkkimiehen leimaa. Vastuun on kasvettava, mutta Camavinga on kärsivällinen.

– Tietenkin haluaisin pelata kaikki ottelut. Real Madridissa tilanne on se, että edelläni on todella hyviä pelaajia. En voi sanoa tykkääväni penkillä istumisesta, koska se ei ole kiitollinen asema, mutta minun on oltava kärsivällinen. Pitää paikkansa, että viime kaudella autoin paljon joukkuetta tullessani vaihdosta kentälle ja tiedän sen. Kun pääsin kentälle, joukkue ei ollut hyvässä tilanteessa ja onnistuin auttamaan.

– Jalkapalloilijat haluavat pelata kaikki mahdolliset ottelut. En halua sanoa olevani ärsyyntynyt, mutta tämä vaatii kärsivällisyyttä. En halua saada loistavan vaihtopelaajan mainetta. On ymmärrettävä, että edessäni on hyvin laadukkaita pelaajia. Minun on opittava heiltä ja hetkeni koittaa myöhemmin. Voin nousta avauskokoonpanon pelaajaksi vain pelaamalla hyvin. Monipuolisilla pelaajilla on etu, koska heillä on suuremmat mahdollisuudet päästä pelaamaan, koska voit pelata useilla pelipaikoilla.