Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjän Lionel Messin edustaja on kiistänyt huhut, joiden mukaan argentiinalaistaituri neuvottelisi siirrosta Major League Soccerin Inter Miamiin.

Messin, 35, sopimus PSG:ssä päättyy tämän kauden jälkeen, ja hänellä on useiden lehtitietojen mukaan kolme vaihtoehtoa pöydällään:

  • Jatkosopimus PSG:n kanssa
  • Siirto Inter Miamiin
  • Paluu Barcelonaan

Messi oli edustanut Barcelonaa koko ammattilaisuransa ajan, kunnes hän siirtyi viime vuonna Pariisiin, koska talousvaikeuksista kärsivä katalonialaisseura ei kyennyt rekisteröimään hänen uutta sopimustaan. Argentiinalaistähti on ylivoimaisesti Barcelonan kaikkien aikojen maalintekijä 672 osumallaan.

Arvostettu Times-lehti uutisoi sunnuntaina, että Inter Miami ja Messi ovat lähellä solmia sopimuksen, joka tekisi hänestä MLS:n historian parhaiten palkatun pelaajan.

Lehden mukaan Miami odottaa Messin suostuvan sopimukseen Qatarin MM-kisojen jälkeen ja siirtyvän Yhdysvaltoihin, kun hänen kautensa PSG:ssä on päättynyt.

Times kertoo myös, että Inter Miami yrittää tavoitella seuraan Messin entisiä joukkuekavereita Cesc Fàbregasia ja Luis Suárezia, joista olisi hyötyä argentiinalaistähden pelaamiselle.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Messi ja Suárez pelasivat Barcelonassa yhdessä 258 ottelua. Kuva: Getty Images

MLS-seuran etuna siirtokilpailussa on pidetty sen sijaintia. Messillä on tiettävästi talo Miamissa, jossa hän viettää lomiaan perheensä kanssa.

– Haluaisin pelata Yhdysvalloissa jonain päivänä. Se on aina ollut yksi unelmistani, sanoi Messi viime vuonna espanjalaismedialle.

Inter Miamin osaomistaja Jorge Mas valotti viime kesänä seuran kunnianhimoisia tavoitteita, kun häneltä kysyttiin Messistä.

David Beckham (osaomistaja) ja minä haluamme tuoda maailman parhaat pelaajat Miamiin, eikä vain luomamme projektin vuoksi, kommentoi Mas Sport Centralille.

– Haluamme olla jalkapallon vertailukohde Yhdysvalloissa, mutta kun puhutaan maailman parhaista pelaajista, Leo on tietenkin maailman paras pelaaja.

– Toivottavasti edellytykset täyttyvät, jotta hän pääsee pelaamaan Inter Miamin paidassa. Sitä me tavoittelemme. Toivottavasti olosuhteet ovat hyvät. Meillä ei ole mitään takeita, sopimusta ei ole, mutta olen hyvin optimistinen mies ja toivon, että tulevaisuudessa Leo Messi voi olla osa projektiamme.

Messin edustaja Marcelo Méndez kiisti kuitenkin huhut argentiinalaistähden neuvotteluista Timesin raportin jälkeen sunnuntaina.

– Se on väärää tietoa, valeuutinen. Lionelista ei ole neuvoteltu, että hän liittyisi Inter Miamiin ensi kaudella, kommentoi Méndez CNN:lle.

Messi on parhaillaan Argentiinan maajoukkueen mukana Qatarin MM-kisoissa, joissa hän on tehnyt tähän mennessä kaksi maalia ja syöttänyt yhden.