João Félix saattaa poistua Atléticosta tammikuussa.

Madridilaismedia on uutisoinut syksyn aikana siitä, miten molemmat osapuolet ovat päätyneet siihen ratkaisuun, että Félixin on parempi vaihtaa maisemaa kesken kauden.

Atléticon seurajohto on kyllästynyt oikuttelevaan Félixiin ja pelaaja haluaa etsiä suuremman roolin muualta. Diego Simeone on valinnoillaan osoittanut, ettei juurikaan luota varsin heikon syyskauden pelanneeseen Félixiin.

AS:n saamien tietojen mukaan Félix on jo todennut agentilleen ja seuralleen halustaan vaihtaa maisemaa tammikuussa, mutta Atlético ei ole toistaiseksi saanut ainuttakaan tarjousta pelaajastaan. Félix on tiettävästi herättänyt kiinnostusta muualla, mutta yksikään seura ei ole vielä tehnyt tarjousta portugalilaishyökkääjästä.

Atlético ei aio lahjoittaa pelaajaansa muualle, eli myydä häntä pieneen hintaan, mutta lehden mukaan kevään mittainen lainasiirto saattaa olla mahdollista.