Barcelonan laitapuolustaja Alejandro Balde myöntää, ettei voi uskoa saaneensa kutsun MM-kisoihin.

Balde, 19, ei ollut Espanjan alkuperäisessä kisajoukkueessa mukana, mutta hänet kutsuttiin ryhmään Valencian José Luis Gayàn loukkaantumisen myötä.

Isoja minuutteja Barcelonassa tahkonnut Balde on lukeutunut nuorten maajoukkueiden vakiokasvoihin, mutta nyt hän pääsee tavoittelemaan A-maajoukkuedebyyttiään Qatarin MM-kisoihin.

– On unelma minulle olla täällä. En vieläkään usko sitä. Olen täällä ottamassa kaiken irti tilaisuudesta, olen erittäin onnellinen. En olisi voinut kuvitella tätä vuosi sitten, en edes kolme kuukautta sitten, sanoi Balde Goalin mukaan.

– Minulle kerrottiin viikko sitten, että tulisin tänne, enkä voi uskoa sitä. Ensimmäinen kutsuni on mennä suoraan MM-kisoihin… Nipistelen itseäni vieläkin. Toivottavasti viemme pokaalin mukanamme kotiin.