Real Madrid etsii uutta hyökkääjää tammikuun siirtoikkunassa.

AS:n mukaan Real Madrid seuraa tarkasti sunnuntaina alkavia MM-kisoja löytääkseen mahdollisesti sieltä uuden kärjen.

Real Madrid on tullut vuosien saatossa tunnetuksi siitä, miten se hankkii MM-kisoissa loistavat pelaajat riveihinsä. Muun muassa James Rodríguez, Mesut Özil, Toni Kroos, Sami Khedira, Thibaut Courtois, Keylor Navas ja Fabio Cannavaro ovat pelaajia, jotka siirtyivät Real Madridiin menestyttyään MM-kisoissa.

Real Madridin ykköskärki Karim Benzema on kärsinyt tällä kaudella lihasvammoista ja täyttää joulukuussa 35 vuotta, joten seura katsoo tulevaisuuteen etsimällä uutta hyökkääjää. Lehden mukaan uuden kärjen hankkiminen tammikuussa ei kuitenkaan vaikuttaisi mitenkään Benzeman rooliin joukkueessa – kuten odottaa saattoi.

Lehden mukaan Real Madridin tavoite on edelleen hankkia Erling Haaland Manchester Citystä kesällä 2024, mutta seura on valmis myös muuhun hyökkääjähankintaan kesken tämän kauden.