Barcelonan pelaajalegenda Andrés Iniesta uskoo, että Manchester City ja Paris Saint-Germain ovat Mestarien liigan tämän kauden suurimmat voittajasuosikit.

Iniestan, 38, harmiksi Barcelona ei kilpailun voitosta kisaa, koska se jäi alkulohkossaan kolmanneksi ja putosi siten Eurooppa-liigaan, jossa se kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Manchester Unitedin.

– On vaikea ennustaa, mitä voi tapahtua näissä kilpailuissa, joissa on erittäin hyviä joukkueita. Mestarien liigassa näen Cityn ja PSG:n vahvoina. Uskon, että he ovat lähellä voittaa sen jälleen, kommentoi Iniesta Marcan haastattelussa.

– Mutta asia on niin, että siellä on suuria joukkueita, jotka ovat nyt hyvässä vireessä. Helmikuussa näemme, ovatko asiat toisin.

– Esimerkiksi Napolilla on ollut mahtava vaihe meneillään, mutta katsotaan, miten he pärjäävät jatkossa. Myös Liverpool ja Real Madrid ovat pärjänneet hyvin.

Japanilaista Vissel Kobea nykyisin edustava Iniesta puhui myös Qatarin MM-turnauksen ja Ligan mestaruustaistoista.

– Toivottavasti Espanja voittaa pokaalin toista kertaa. La Ligassa Madrid ja Barcelona kilpailevat voitosta. Toivottavasti Barcelona voittaa, koska se toisi mahtavasti itseluottamusta heidän projektilleen.