Eden Hazard on edustanut Real Madridia kolmen ja puolen vuoden ajan. Hazard ei ole missään vaiheessa onnistunut nousemaan Chelsea-vuosien tasolleen, ja on juuttunut Real Madridin penkille Carlo Ancelottin alaisuudessa.

Kuluvalla kaudella Hazard on pelannut alle 230 minuuttia Real Madridissa. La Ligassa hän on päässyt edellisen kerran kentälle yli kaksi kuukautta sitten.

Hazard on ollut suorastaan valtava pettymys Real Madridissa. 115 miljoonalla eurolla seuraan siirtynyt Hazard on tehnyt reilussa kolmessa vuodessa yhteensä seitsemän maalia Real Madridissa.

Madridilaislehti Marca haastatteli Belgian A-maajoukkueen mukana Qatariin matkannutta Hazardia.

Hazard kertoi ymmärtävänsä, miksi Real Madridin kannattajat ovat pettyneitä häneen.

– Tietenkin. Se on normaalia. Olen pelaaja, joka ei ole pelannut juurikaan viimeisen kolmen vuoden aikana. Voin ymmärtää sen. Minun on osoitettava taitoni päästessäni pelaamaan. Pelasin sitten viisi minuuttia tai vartin. Haluan pelata hyvin päästessäni kentälle.

Marca pyysi Hazardia arvioimaan Real Madrid -uransa kouluarvosanoin.

– Pelillisesti annan nollan, koska en pelaa, mutta annan kympin sille, miten elän joukkueen mukana. En pääse pelaamaan, mutta Real Madridissa pelaaminen oli unelmani lapsena. Sopimukseni kattaa vielä ensi kauden. Haluan pelata tässä seurassa. Minulta puuttuu peliminuutteja. On myös pelaajia, jotka ovat minua parempia tällä hetkellä.

– Olen pahoillani. Yritän kaikkeni, mutta… Olen pahoillani. Sopimustani on vielä ensi kausi jäljellä ja minun on osoitettava taitoni, mutta se ei ole helppoa. En pääse pelaamaan. Haluan pelata enemmän. Olen todella pahoillani siitä, mitä on tapahtunut.