Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta sanoo, että seuran kaikkien aikojen maalintekijä Lionel Messi on aina tervetullut takaisin.

Messi, 35, oli edustanut Barcelonaa koko ammattilaisuransa ajan, mutta hän joutui jättämään talousvaikeuksista kärsivän katalonialaisjätin viime vuonna, kun seuralla ei ollut varaa rekisteröidä hänen uutta sopimustaan.

Argentiinalaistaiturin tulevaisuus on kuitenkin jälleen tapetilla, sillä hänen sopimuksensa Paris Saint-Germainissa päättyy tämän kauden jälkeen. PSG haluaisi tiettävästi solmia jatkosopimuksen Messin kanssa, mutta häntä tavoittelevat huhujen mukaan myös Barcelona ja Inter Miami.

– Leo tietää, että hänellä on aina kotinsa Barcelonassa, sanoi Laporta Diario Sportin haastattelussa, mutta varoi kommentoimasta liikaa.

– En kuitenkaan halua puhua Leosta, koska hän on toisen joukkueen pelaaja, ja joutuisimme jälleen lausuntojen ja vastalausuntojen sarjaan, josta ei olisi meille mitään hyötyä. Hänellä on voimassa oleva sopimus eurooppalaisen seuran kanssa.

– Voin vain sanoa, että Leo on ollut Barcelonan historian paras pelaaja.