Real Madridissa pelaavan Vinícius Júniorin nousu lajin maailmanhuippujen joukkoon on saanut muiden joukkueiden puolustajat kiinnittämään häneen enemmän huomiota. Muutos on tuonut mukanaan sen, että hän on yhä useammin osallisena tilanteissa, jotka herättävät voimakkaita tunteita ja jakavat kannattajia.

Realin tappiollinen ottelu Rayo Vallecanoa vastaan Vallecasissa oli Vinille turhauttava. Häntä ”merkannut” Iván Balliu onnistui tekemään hänet vaarattomaksi. Balliun mielestä Vinícius yritti välillä räikeästi esittää olevansa rikottu. Yhdessä tilanteessa Balliun käsi osui brasilialaistähden päähän, minkä seurauksena tämä rojahti pitkin pituuttaan nurmen pintaan.

– Kyllä, on totta, että osuin häneen [Viníciukseen]. Hipaisin hänen korvaansa hieman, [mutta] hän myös liioittelee paljon, totesi Balliu A Diariolle.

– Yritin pysäyttää [liikkeeni] ja minähän pysähdyinkin vähän. Tarkoitukseni ei ollut lyödä häntä mitenkään väkivaltaisesti.

– On vaikeaa nollata tuollaisia pelaajia. Yritin mennä [tilanteisiin] urheasti, osoittaa reviirini, sanoi Rayon runkopelaajiin kuuluva Balliu antaen arvoa Viníciuksen vahvalle tekniselle osaamiselle.

Balliu, 30, luulee myös, että Vinin ajatukset saattoivat harhailla eikä tämä pystynyt elämään sataprosenttisesti hetkessä. Vinícius oli saanut tietää pääsevänsä Brasilian MM-joukkueeseen vain muutamaa tuntia ennen peliä.