Gerard Piquén päätös vetäytyä Barcelonan vaihtopenkiltä eläkkeelle (ainakin joksikin aikaa) on puhuttanut Madridissa saakka. 35-vuotias seuraikoni hyvästeli Camp Noun lauantai-iltana.

Real Madridin päävalmentajalta Carlo Ancelottilta kysyttiin sunnuntaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa, minkälainen mielipide hänelle muodostui Piquéstä vuosien varrella; Piqué kun oli usein mukana heittämässä bensaa liekkeihin Los Blancosin ja Blaugranan välisen vastakkainasettelun lietsomiseksi.

– Piqué on mielestäni yksi vahvimmista keskuspuolustajista, joita olen koskaan nähnyt. Hyvin älykäs kentällä, hyvin siististi [pelaava], Ancelotti totesi.

– Hän on päättänyt lopettaa. Ajattelen, että on tärkeää — — saada itse päättää, milloin lopettaa, eikä niin, että joku toinen kehottaa siihen. Ei ole helppoa [osata lopettaa ajoissa]. Se on luja päätös, ja toivotan hänelle kaikkea hyvää.