Barcelona-legenda Andrés Iniesta sanoo, että Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modric on yksi pelipaikkansa kaikkien aikojen pelaajista.

Modricille tuli tänä syksynä mittariin jo 37 vuotta, mutta hän on yhä viikosta toiseen yksi kentän parhaista pelaajista.

Vissel Kobea nykyisin edustavalta Iniestalta, 38, kysyttiin AS:n haastattelussa, näkeekö hän Madridin kroatialaiskonkarissa jotain samaa kuin itsessään.

– Olemme profiililtamme erilaisia pelaajia, mutta samanlaisia pelipaikkojemme, pelin ymmärtämisen ja pallonkäsittelyn osalta.

– Hän on yksi kaikkien aikojen keskikenttäpelaajista ja tulee aina olemaan. Hän on esimerkki joukkueelleen, eikä Real Madridin kaltaisessa seurassa ole helppoa olla noin monta vuotta ratkaisevassa roolissa.

Sekä Iniesta että Modric ovat olleet osana keskikentän kolmikkoja, joista puhutaan kaikkien aikojen parhaana. Iniesta muodosti Barcelonassa omansa Sergio Busquetsin ja Xavin kanssa, Modric taas muodosti kolmikkonsa Toni Kroosin ja sittemmin Manchester Unitediin siirtyneen Casemiron kanssa.

Iniesta ei halunnut vertailla, kumpi kolmikko on ollut parempi. Hänestä se on täysin makukysymys.

– Se Madridin kolmikko on yksi kaikkien aikojen parhaista. He voittivat monta pokaalia ja he ovat epäilemättä parhaiden joukossa, kuten mekin. En ole ikinä kokenut kentällä mitään samanlaista kuin Xavin ja Busin kanssa.

– Vertailut ja makuasiat ovat jokaisesta itsestään kiinni, ja mielipiteitä on erilaisia.