Real Madrid on hyvämaineinen ja kestävästi hoidettu huippuseura. Fasiliteetit ovat Euroopan kermaa, kassa pullistelee euroja, ja leveä pelaajamateriaali vilisee maailmanhuippuja. Pieneksi haittatekijäksi oli muodostunut LaLigan asettamat rajoitukset EU-alueen ulkopuolelta tuleville pelaajille, mutta sekin on nyt ratkaistu. Useat espanjalaismediat uutisoivat eilen lauantaina, että Brasiliasta kotoisin olevat Éder Militão ja Rodrygo ovat saaneet Espanjan passit.

Kaikki Real Madridin kiintiöpaikat ovat avoinna. Militãon ja Rodrygon maanmies Vinícius Júnior hankki oman passinsa aiemmin tässä kuussa.

Real Madridin uskotaan tavoittelevan 16-vuotiasta hyökkääjälupausta Endrickiä, Matheus Nascimentoa ja Borussia Dortmundissa menestyksekkäästi pelaavaa Jude Bellinghamia. Endrick ja Nascimento ovat brasilialaisia, Bellingham englantilainen. Tulleessaan he veisivät aina ottelukokoonpanosta yhden ei-EU-pelaajan paikan.