Barcelona pelaa keväällä Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.

Se varmistui eilen, kun Internazionale voitti oman ottelunsa Mestarien liigassa ja jätti Barcelonan ilman mahdollisuuksia jatkopaikan suhteen. Lisäksi Barcelona hävisi panoksettomassa ottelussa Camp Noulla Bayern Münchenille tylysti 0-3.

Barcelonan avainpelaaja Pedri on pettynyt joukkueeseensa. Pedri latasi suorat sanat Barcelonan taipaleesta Mestarien liigassa. Taso ei ainakaan toistaiseksi riitä Mestarien liigaan.

– Olemme hyvin nuori joukkue, jolla on paljon parantamisen varaa. Meidän on kehityttävä monissa asioissa. Emme ole riittävän hyviä kilpaillaksemme Mestarien liigassa. Tämän illan tulos on pettymys. Tämän illan jälkeen on selvää, ettemme ole valmiita kilpailemaan.

– Meiltä puuttuu monia asioita. Meidän pitäisi olla rauhallisempia pallon kanssa ja etsiä oikeita ratkaisuja. Menetämme lukuisia palloja, vaikka edessämme ei ole vastustajia.

– Tämä on farssi. Olemme hyvin nuoria. Joukkueessa on paljon uusia hankintoja, emmekä vielä tunne toisiamme. Se ottaa aikaa, mutta tämä on farssi, koska lohkosta on aina päästävä jatkoon.