Real Madrid ja Sevilla iskevät lauantaina yhteen Bernabéulla.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kävi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

Toni Kroosin nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Kroos on väläytellyt mediassa lopettavansa pelaajauransa silloin, kun hänen sopimuksensa Real Madridin kanssa päättyy. Hän ei ole toistaiseksi suostunut Real Madridin jatkosopimustarjoukseen.

Ancelotti uskoo Kroosin jatkavan seurassa.

– Olen puhunut Kroosin kanssa. Hän on hyvin rauhallinen. Kroos miettii asiaa MM-kisojen jälkeen tammi- tai helmikuussa. Uskon hänen jatkavan. Hän pelaa paremmin kuin viime kaudella, jolloin hän kärsi alkukaudesta loukkaantumisesta. Olen puhunut Kroosin kanssa ja hän on rauhallinen sen suhteen, Ancelotti viittasi mahdolliseen jatkoon.

Isco siirtyi kesällä vapaana agenttina Sevillaan. Hän pelasi Real Madridissa yhdeksän vuoden ajan, joista tosin viimeiset neljä vuotta kuluivat penkillä. Ancelotti valmensi häntä kolmen kauden ajan.

– Olen onnellinen nähdessäni hänet pelaamassa. Näen hänet huomenna. Välitän hänestä paljon. Isco on ollut loistava pelaaja Real Madridissa.