AS:n mukaan João Félix haluaa jättää Atléticon jo tammikuun siirtoikkunassa.

Félix on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa heikkojen peliesityksien myötä. Félix on pelannut syyskuun maajoukkuetauon jälkeen vain noin 40 minuuttia Atléticossa.

Madridilaislehden mukaan ainakin Bayern München ja PSG ovat jo aloittaneet keskustelut Félixin edustajien kanssa. Lisäksi nimeltä mainitsematon valioliigaseura on myös kiinnostunut Félixistä ja niin ikään keskustellut edustajien kanssa.

Vaikka Félix ei kuulu sen suuremmin Diego Simeonen suunnitelmiin, haluaa Atléticon seurajohto pitää kiinni 126 miljoonan euron hankinnastaan. Jos lähtö on väistämätön, toivoo seurajohto sen tapahtuvan kauden jälkeen. Félix pelaa loppukauden hyvin todennäköisesti Atléticossa, eikä tammikuun siirto tule kyseeseen.

Félix on parhaillaan Atléticon vitoshyökkääjä. Antoine Griezmann, Álvaro Morata, Ángel Correa ja Matheus Cunha ovat ohittaneet Félixin nokkimisjärjestyksessä.

Näkökulma: João Félixin aika Atléticossa lähenee päätöstään – ja pelaaja saa syyttää siitä itseään