Barcelonan viime viikko meni penkin alle.

Viime keskiviikkona Barcelona jäi Internazionalen kanssa 3-3 -tasapeliin Mestarien liigassa, joka käytännössä varmisti sen, että Barcelona pelaa keväällä Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Sunnuntaina se hävisi Real Madridille Clásicossa 1-3.

Barcelona-kapteeni Sergio Busquets on saanut kuluvalla kaudella huomattavaa kritiikkiä peliesityksistään.

Keskikenttäpelaaja on tehnyt itselleen harvinaisia virheitä ja menettänyt usein palloja vaarallisissa paikoissa. Se kostautui muun muassa Inter-tasapelissä, kun vastustaja käytti pallonmenetyksen hyväkseen ja iski maalin.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Busquets on pettynyt valtavaan kritiikkiin. Busquets kokee joidenkin kritiikkien olevan jo kunnioituksen puutetta.

Lehden mukaan Busquets on jo päättänyt jättää Barcelonan kuluvan kauden jälkeen ja siirtyä MLS:ään. Viime kesänä Barcelona tarjosi Busquetsille kaksivuotista jatkosopimusta, mutta Busquets ei harkinnut allekirjoittavansa sitä.