Barcelonan puheenjohtajaa Joan Laportaa odottaa rangaistus siitä, että hän meni sunnuntain El Clásicon jälkeen tivaamaan tuomareilta selityksiä heidän pukukoppiinsa, kertoo Mundo Deportivo.

Real Madrid voitti Barcelonan kotikentällään 3-1.

Uutisoimme aiemmin tänään ESPN.n tietojen pohjalta, että tuomarit joutuivat pelin jälkeen pyytämään Laportaa poistumaan pukuhuoneestaan.

– Kun peli oli päättynyt ja erotuomariryhmä oli palannut pukuhuoneeseen, Barcan presidentti Laporta tuli toistuvasti pyytämään selitystä tietyistä pelissä tehdyistä päätöksistä, erotuomarin raportissa sanottiin.

– Laportaa pyydettiin poistumaan pukuhuoneesta ilman, että uusia välikohtauksia tapahtui.

Mundo Deportivon mukaan Laporta saa sakot toiminnastaan, mutta koska kyseessä oli hänen ensimmäinen vastaava rikkomuksensa, hän joutunee maksamaan vain 602 euroa. Summa saattaa kuitenkin nousta 3006 euroon riippuen siitä, miten kurinpitokomitea näkee tapauksen.

Aiemmin tällä kaudella nähtiin vastaava tapaus, kun Sevillan puheenjohtaja José Castro meni La Ligan avauskierroksella tuomarien pukuhuoneeseen Sevillan hävittyä Osasunalle 1-2. Castro sai tempustaan minimisakot, eli 602 euroa.