Brahim Díazin lainasopimus AC Milanin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Brahim siirtyi Real Madridista toistamiseen lainalle AC Milaniin reilu vuosi sitten. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on esiintynyt edukseen Serie A:ssa, vaikka tällä kaudella Brahim on joutunutkin istumaan ajoittain penkillä.

Relevon saamien tietojen mukaan Real Madrid haluaa pitää Brahimin joukkueessaan ensi kesänä. Real Madridin seurajohto on vakuuttunut Brahimin peliesityksistä ja uskoo, että joukkueessa on tilaa Brahimin kaltaiselle pallotaiturille.

Lähde kertoo Real Madridin tarjonneen Brahimille mahdollisuutta paluuseen jo päättyneenä kesänä, mutta Brahim jäi ennemmin Italiaan kehittyäkseen pelaajana.

AC Milanilla ei ole Brahimin lainasopimuksessa minkäänlaista osto-optiota, ja pelaaja haluaa menestyä tulevaisuudessa Real Madridissa.