Real Madrid ja Shakhtar Donetsk pelasivat tiistai-iltana 1-1 -tasapelin Mestarien liigassa.

Real Madridin Antonio Rüdiger tasoitti ottelun lisäajan lopussa. Rüdiger törmäsi samalla Shakhtarin maalivahtiin ja sai pahannäköisen vekin kasvoihinsa, joka vaati lopulta jopa 20 tikkiä.

AS:n saamien tietojen mukaan Rüdiger kävi keskiviikkoaamuna tarkemmissa tutkimuksissa Madridissa. Rüdigerilla ei ole kasvoissaan murtumia, mutta puolustaja saattaa silti käyttää maskia viikonlopun el Clásicossa.

– Kyseessä ei ole mitään vakavaa. Rüdiger on kunnossa. Hänelle tehdään testejä. Rüdigerin päässä on vekki ja 20 tikkiä. Rüdiger halusi jatkaa pelaamista, mutta sitten hän huomasi vammansa laadun, Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti totesi lehdistölle.

Relevo

@relevo
Duele.

📸 Así acabó Rudiger tras el choque con Trubin.