Barcelona ja Internazionale pelaavat parhaillaan Camp Noulla Mestarien liigan alkulohkovaiheen neljännen kierroksen ottelua. Ennen ottelua lähtökohta oli käytännössä se, että Barcelonan tulee ottelu voittaa, mikäli he haluavat taistella vielä paikasta jatkossa.

Avausjakson jälkeen tilanne näytti vielä hyvältä, kun Ousmane Dembélé vei katalonialaiset johtoon 40. peliminuutilla.

Toisella jaksolla tilanne kuitenkin muuttui päälaelleen, kun Nicolò Barella ja Lautaro Martinez iskivät reiluun kymmeneen minuuttiin italialaisvieraat johtoon.

Tappio tarkoittaisi Blaugranan unelman jatkopeleistä olevan ohi. Ottelua on pelattu jutun kirjoittamishetkellä 70 minuuttia.

Ottelu päättyi lopulta lukemiin 3-3. Barcelonan jatkopaikka on vielä mahdollinen, mutta se ei ole enää omissa käsissä.

Juttuun lisätty lopputulos 13.10.2022 klo: 00.10.