Real Madrid ja Sevilla pelasivat Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannen kierroksen ottelunsa keskiviikkoiltana.

Real Madrid voitti Bernabéulla Shakhtarin 2-1 ja jatkaa puhtaalla pelillä lohkonsa kärjessä. Vinícius ja Rodrygo iskivät Real Madridin maalit ensimmäisen puolen tunnin aikana. Real Madrid ei tarvinnut parasta peliesitystä napatakseen täyden pistepotin. Shakhtar pysyi isäntien mukana, mutta Real Madrid oli jatkuvasti hieman niskan päällä ja nosti jalan pois kaasulta kahden maalinsa jälkeen.

Borussia Dortmund rökitti Sevillan Pizjuánilla 4-1. Sevilla on FC Kööpenhaminan kanssa yhdessä pisteessä ja molemmat ovat enemmän ja vähemmän menettäneet mahdollisuutensa jatkopaikkaan. Sevillan on määrä antaa potkut päävalmentajalleen Julen Lopeteguille torstaiaamuun mennessä.

Barcelona ja Atlético pelasivat omat ottelunsa tiistaina. Internazionale voitti Barcelonan 1-0 ja Club Brugge kukisti Atléticon 2-0. Kokonaiskuvaa ajatellen UCL-viikko oli siten espanjalaisseuroille synkkä.