Real Madrid voitti viime kaudella Mestarien liigan. Kyseessä oli Real Madridille viides Mestarien liigan voitto viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

Barcelona-luotsi Xavin mukaan La Liga on oikeudenmukaisempi kilpailu kuin Mestarien liiga, sillä kyseessä on koko kauden mittainen kilpailu.

– Mielestäni Mestarien liiga on vaikein kilpailu. La Liga on reilumpi. Mestarien liigaa ei aina voita kilpailun paras joukkue. Pienet yksityiskohdat ratkaisevat Mestarien liigan. La Liga on oikeudenmukaisempi kilpailu.

Real Madridin Dani Carvajal otti kantaa Xavin mielipiteeseen tiistaisessa lehdistötilaisuudessa.

– Mielipiteet ovat subjektiivisia. Mielipiteeni on se, että kun olet voittanut viisi edellisestä kahdeksasta Mestarien liigasta, ei se johdu onnesta. Jalkapallo on riippuvainen tuloksista. Eniten maaleja tekevä ja vähiten niitä päästävä voittaa. Siinä olemme olleet parhaita.

– On vaikea puhua oikeudenmukaisuudesta. Kaikki riippuu tuloksista. Viime kaudella pelasimme vahvan sarjakauden ja Mestarien liigassa olimme kaksijakoisia, mutta tärkeimmillä hetkillä olimme parhaita. Oikeudenmukaisuudesta tai epäoikeudenmukaisuudesta puhutaan vain silloin, kun Real Madrid voittaa Mestarien liigan.