Eden Hazardin alkukausi Real Madridissa on ollut totutun vaikea.

Hazard on pelannut kaikki kilpailut mukaan luettuna alle 160 minuuttia, eikä edelleenkään kuulu Carlo Ancelottin suunnitelmiin. Hazard totesi maajoukkuetauolla belgialaismedialle olevansa pettynyt peliaikaansa.

– Nämä ovat olleet vaikeita aikoja, koska haluan pelata, mutta en silti pääse pelaamaan. Olen onnellinen Real Madridissa, mutta pelaan siellä vähän. Pelaan hyvin, kun minut päästetään pelaamaan. Tilanne on vaikea, koska haluan pelata enemmän.

– Tiedän, mitä saan aikaiseksi päästessäni pelaamaan. Haluan pelata mahdollisimman paljon ja päästä hyvässä iskussa MM-lopputurnaukseen, Hazard sanoi belgialaismediassa.

Ancelotti otti kantaa Hazardin tilanteeseen tiistaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– On selvää, että jokainen pelaaja tiedostaa tilanteensa. Jos pelaaja kysyy minulta selitystä tilanteeseensa, annan sen, mutta Eden ei ole puhunut kanssani. Eden tietää tilanteensa ja sen, miten kova kilpailu pelipaikoista on. Muillakin pelaajilla on sama tilanne, Ancelotti muistutti.