Juventus tarkkailee hyökkääjä Antoine Griezmannin tilannetta, kertoo Gazzetta dello Sport.

Ranskan A-maajoukkueessa 108 kertaa esiintynyt Griezmann, 31, pelaa Barcelonasta toista kautta lainalla Atlético Madridissa, jolla on diilissä 40 miljoonan euron osto-optio.

Alkukaudesta on käynyt selväksi, että Atlético ei halua maksaa Griezmannista 40 miljoonaa euroa, vaikka se luottaakin häneen kentällä.

Madridilaismedian mukaan osto-optio muuttuu velvoitteeksi, jos Griezmann pelaa kahden vuoden aikana yli 45 minuuttia 50 prosentissa otteluista, kun hän on pelikunnossa. Viime kauden minuuttiensa myötä hän voi pelata kuluvalla sesongilla vain noin 30 minuuttia ottelua kohden, jotta optio ei muutu pakolliseksi.

Atléticon seurajohto on kieltänyt päävalmentaja Diego Simeonea peluuttamasta Griezmannia avauskokoonpanossa, sillä seura ei aio maksaa hänestä 40 miljoonaa euroa Barcelonalle. Griezmann on aloittanut yhtä lukuun ottamatta kaikki ottelut penkiltä ja tullut kentälle tunnin jälkeen.

Uutisoimme aiemmin Mundo Deportivon tietojen pohjalta, että Griezmann ei kuulu Barcelonan suunnitelmiin, eikä seura halua häntä takaisin ensi kesänä.

Lehden mukaan Barcelona on valmis neuvottelemaan Atléticon kanssa Griezmannin osto-option pienentämisestä 25 miljoonaan euroon. Lisäksi Barcelona haluaa päästä neuvotteluissa maaliin ennen tammikuun alkua, jolloin seurat iskevät yhteen La Ligassa.

Gazzettan mukaan Juventus on valmis iskemään apajille, jos Barcelona ja Atlético eivät pääse sopuun Griezmannin siirrosta.

Griezmannin sopimus Barcelonassa päättyy kesällä 2024, ja Katalonian suurseurassa tiedetään, että ranskalaishyökkääjästä on vaikea vaatia ensi kesänä 40 miljoonaa euroa. Juventuksen olisi suostuteltava Griezmann palkanalennukseen, jos se haluaa hänet riveihinsä.