Jordi Alba kiittää Espanjan päävalmentajaa Luis Enriquéa luottamuksesta kykyihinsä.

33-vuotias Barcelonan laitapuolustaja on ollut tällä kaudella seurassaan pienemmässä roolissa pelattuaan vain kolmessa La Liga -ottelussa. Kokonaisuudessaan Alba on avannut kaikki kilpailut mukaan luettuna kahdessa pelissä nuoren Alejandro Baldén vietyä häneltä peliaikaa.

Alba kuitenkin aloitti lauantaina Espanjan paidassa, kun joukkue hävisi kotonaan Nations Leaguessa Sveitsille 1-2-lukemin.

– Olen kiitollinen, että valmentaja luottaa edelleen minuun. Minun täytyy nyt osoittaa olevani luottamuksen arvoinen kentällä, Alba kommentoi Mundo Deportivon mukaan.

Alba uskoo Espanjan pystyvän Sveitsi-tappiosta huolimatta kampeamaan edelleen Nations Leaguen Final Four -turnaukseen. Siihen vaaditaan nyt voitto Portugalista.

– Meillä tulee olemaan paljon nälkää voittaa päästääksemme Final Fouriin. Tämän päivän tappio oli sääli erityisesti ihmisille, jotka tukevat meitä. Me onnistuimme saamaan tasoituksen, mutta he tekivät epäonnekkaasti heti perään toisen, Alba harmitteli lauantain tulosta.