Ousmane Dembélé on edustanut Barcelonaa reilun viiden vuoden ajan.

Barcelona hankki Dembélén Borussia Dortmundista noin 140 miljoonalla eurolla kesällä 2017. Dembéléllä on kuitenkin ollut merkittäviä vaikeuksia osoittaa olevansa valtavan siirtosumman arvoinen. Dembélé on kärsinyt vuosien saatossa lukuisista vakavista loukkaantumisista, jotka ovat pitäneet hänet pitkään sivussa pelikentiltä.

Parhaillaan Ranskan A-maajoukkueen mukana oleva Dembélé kävi RMC:n haastattelussa. Dembélé haluaa voittaa Mestarien liigan Barcelonan paidassa.

– Henkilökohtaisesti voin mainita tavoitteekseni Mestarien liigan voittamisen Barcelonassa. Barcelonan on voitettava Mestarien liiga. Edellisestä Mestarien liigan voitosta on kulunut jo seitsemän vuotta. Haluan voittaa pokaaleja. La Ligan ja Mestarien liigan. Se on kaikista tärkeintä.

Muutama vuosi sitten espanjalaismediassa paljastettiin, miten Barcelonan harjoituksista myöhästynyt Dembélé pelaa ystäviensä kanssa videopelejä yömyöhään. Dembélén mukaan kaikki väitteet eivät pidä paikkaansa.

– Olin nuori niin kuin kaikki muutkin, mutta onnistuin muuttamaan tilannettani. En elänyt niin kuin ihmiset ajattelevat. Vuosina 2017-21 menetin valtavasti aikaa loukkaantumisten vuoksi. Olen menettänyt viisi vuotta elämästäni.