Gerard Piqué on istunut käytännössä koko alkukauden penkillä. Piqué ei kuulu Barcelona-luotsi Xavin suunnitelmiin.

Katalonialaislehdistössä on jo väitetty Barcelonan toivovan Piquén lopettavan pian uransa. Lue lisää täältä.

El Mundon julkaisemien dokumenttien mukaan Piquén nykyisessä sopimuksessa on pykälä, jonka myötä Piqué voi vapaasti jättää Barcelonan ensi kesänä, jos hän ei pelaa tällä kaudella 35 prosenttia ykkösjoukkueen otteluista.

Barcelona on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua ja Piqué on päässyt kentälle vain kahdesti.

Piqué kuuluu edelleen Barcelonan parhaiten palkattujen pelaajien joukkoon, vaikka hän on suostunut siirtämään osan palkoistaan maksettavaksi tulevaisuudessa. Espanjalaismedian mukaan Barcelona on Piquélle velkaa yli 50 miljoonaa euroa.

35-vuotiaan Piquén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä 2024.