Barcelonan keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong sanoo, että hänen suunnitelmansa oli aina jäädä Kataloniaan, vaikka Manchester United ja Chelsea olivat kesän siirtoikkunassa hänen perässään.

Hollantilainen de Jong, 25, herätti kiinnostusta erityisesti Unitedissa, jota luotsaa hänen entinen valmentajansa ja maanmiehensä Erik ten Hag.

Manchester United ja Barcelona pääsivät heinäkuussa sopuun de Jongin 85 miljoonan euron siirrosta Englantiin, mutta hänellä itsellään ei ollut halua vaihtaa seuraa.

– Chelsean ja Manchester Unitedin kiinnostus? Päätin jo toukokuussa, että haluan jäädä Barcelonaan. En muuttanut mieltäni missään vaiheessa kesää, kommentoi de Jong Athleticin mukaan.

Hollantilaistaituri antoi ymmärtää, että hänellä ja Barcelonalla oli hieman erilaiset suunnitelmat hänen tulevaisuudestaan.

– En voi kertoa liikaa yksityiskohtia, mutta… Seuralla on omat ideansa ja minulla on omani, ja välillä ne törmäävät toisiinsa. Mutta loppujen lopuksi asiat menivät hyvin.

De Jong on pelannut tällä kaudella Barcelonassa kahdeksan ottelua, joista puolet hän on aloittanut kentällä ja puolet vaihdossa.