Sergio Busquetsin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Katalonialaislehti Sportin mukaan Busquets ei aio allekirjoittaa uutta jatkosopimusta Barcelonan kanssa ja siirtyy muihin maisemiin ensi kesänä.

Lehti kertoo Busquetsin siirtyvän MLS-seura Inter Miamin riveihin. Inter Miami on ollut kiinnostunut Busquetsista jo menneisyydessä ja on osoittanut haluavansa hänet ensi kesänä.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona aikoo hankkia ensi kesänä joka tapauksessa uuden keskikenttäpelaajan – riippumatta Busquetsin tulevaisuudesta. Lehden mukaan ykkösvaihtoehto on Real Sociedadin Martín Zubimendi. Barcelonan päävalmentaja Xavi haluaa ehdottomasti Zubimendin joukkueeseensa ensi kesänä.

Zubimendin nykyisessä sopimuksessa on 60 miljoonan euron ulosostopykälä. Real Sociedad haluaa tehdä uuden jatkosopimuksen oman kasvattinsa kanssa ja nostaa hänen palkkaansa ja ulosostopykäläänsä. 23-vuotias Zubimendi kuuluu Real Sociedadin ehdottomiin avainpelaajiin.