Paris Saint-Germainin toppari Sergio Ramos on ”äärimmäisen pettynyt” siihen, että häntä ei valittu Espanjan maajoukkueeseen, kertoo Mundo Deportivo.

La Roja kohtaa tässä kuussa Sveitsin ja Portugalin Nations Leaguessa, mutta Ramos, 36, ei ole joukkueessa mukana.

Ramos on 180 pelillään kaikkian aikojen eniten A-maaotteluita pelannut espanjalainen, mutta hän on ollut sivussa Espanjan joukkueesta 1,5 vuotta loukkaantumisten takia.

Viime kaudella Ramos pystyi pelaamaan vain 13 ottelussa, mutta kuluvalla kaudella hän on esiintynyt PSG:n jokaisessa 11 ottelussa. Peliminuutteja hänellä on jo enemmän kuin viime kauden päätteeksi.

Mundo Deportivon mukaan PSG on ollut niin tyytyväinen Ramosin tämän kauden suorituksiin, että se harkitsee tarjoavansa hänelle jatkosopimusta. Samat näytöt eivät kuitenkaan riittäneet siihen, että Espanjan päävalmentaja Luis Enrique olisi kutsunut hänet syyskuun maaotteluihin.

Syyskuun maajoukkuetaukoa on pidetty siinä mielessä merkittävänä, että se on viimeinen ennen Qatarin MM-kisoja. Enriquen mukaan hänen tuoreimmaista pelaajalistastaan ei kannata kuitenkaan vetää liian suuria johtopäätöksiä MM-turnausta ajatellen.

– Yhdenkään käytettävissä olevan espanjalaispelaajan ovi ei ole suljettu maajoukkueeseen. En osaa sanoa, kuinka iso osa näistä pelaajista tulee olemaan MM-kisoissa, sanoi Enrique Diario Sportin mukaan.

Se on mahtava uutinen, että Sergio Ramos on palannut kentille 1,5 vuoden loukkaantumisten jälkeen. Nyt hän pääsee pelaamaan jatkuvasti.

– Voin sanoa teille, mitä haluatte, mutta mielestäni olen kutsunut parhaat pelaajat hänen pelipaikalleen.