Atlético isännöi Real Madridia sunnuntai-iltana kauden ensimmäisessä Madridin derbyssä.

Real Madrid saapuu Metropolitanolle ilman Karim Benzemaa. Benzema kärsii lihasvammasta, eikä kuntoutunut ajoissa derbyyn. Real Madridille Benzeman poissaolo on luonnollisesti melkoinen takaisku, sillä kärki on joukkueen hyökkäyksen ykköstähti.

Madridilaislehti AS kokosi kasaan Real Madridin edellisen kahden vuoden ottelut, joissa Benzema ei ole pelannut. Real Madrid on pelannut yhteensä 16 ottelua ilman Benzemaa, joista se on voittanut yhdeksän, pelannut neljästi tasan ja hävinnyt kolmesti. Real Madridin voittoprosentti ilman Benzemaa on 60. Viime kaudella Benzema oli sivussa seitsemästä ottelusta, joista Real Madrid voitti lopulta vain kolme.

Benzeman on määrä palata Real Madridin vahvuuteen maajoukkuetauon jälkeen. Hän ei osallistu Ranskan maaotteluihin.

Illan derby käynnistyy klo 22.00.