Bayern München voitti Barcleonan tiistai-iltana Mestarien liigassa maalein 2-0. Ottelu oli varsin tasainen ja varsinkin ensimmäinen puoliaika oli jopa Barçan hallintaa.

Barcelona ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään erinomaisia maalintekopaikkojaan, vaikka onnistui luomaan maaliodottamaa kahden maalin edestä. Bayern sen sijaan hyödynsi omat saumansa tehokkaasti. Bayern Münchenin päävalmentaja Julian Nagelsmann totesikin, missä suurin ero joukkueiden välillä oli.

– Meidän täytyy olla rehellisiä, ensimmäisellä puoliajalla emme löytäneet peliämme ja Barça loi enemmän maalintekopaikkoja. Toisella puoliajalla pelasimme kuitenkin paremmin ja nopeammin. Teimme maalit ja olimme tehokkaampia kuin he. Siksi voitimme, Nagelsmann totesi ottelun jälkeen.

Barcelonan päävalmentaja Xavi antoi hyvin samanlaiset kommentit ottelun jälkeen.

– Kyse on myös tehokkuudesta. Jos pääset maalivahdin eteen, pitää laittaa pallo maaliin. Ensimmäinen puoliaika oli erinomainen. Pidimme palloa heidän kenttäpuoliskollaan, dominoimme heitä, voitimme kaksinkamppailut, Xavi sanoi (lue lisää).

PvmOtteluTulos
01.11.2022Viktoria PlzenVPLBarcelonaBAR2-4
26.10.2022BarcelonaBARBayern MünchenBM0-3
#JoukkueOVTHMP
1Bayern München BM660018-218
2Inter Milano INT631210-710
3Barcelona BAR621312-127
4Viktoria Plzen VPL60065-240

LUE MYÖS