AS Roman laitahyökkääjä Justin Kluivert on siirtymässä lainalle Valenciaan, kertovat useat lähteet Italiassa.

Hollantilaisen Kluivertin, 23, odotettiin siirtyvän tänä kesänä Valioliigan Fulhamiin, jolla olisi ollut lainasopimuksessa ostovelvoite mukana. Siirto kaatui kuitenkin tiettävästi siihen, että Fulham ei onnistunut saamaan hänen työlupa-asioitaan kuntoon.

Italialaismedian mukaan Roma oli raivoissaan Fulhamille siitä, että englantilaisseura tuhlasi kuukauden ajan heidän aikaansa.

SportItalian mukaan Roma ja Valencia ovat jo päässeet sopuun Kluivertin lainasiirrosta.

Myös Kluivertin isä, Patrick Kluivert, 46, edusti aikoinaan Valenciaa kaudella 2005-06, mutta hän oli valtaosan sesongista loukkaantuneena. Patrick Kluivert pelasi urallaan menestyksekkäästi muun muassa Ajaxissa ja Barcelonassa.

Justin Kluivert aloitti isänsä tavoin ammattilaisuransa Ajaxissa, josta hän siirtyi Romaan neljä vuotta sitten. Kaksi viime kautta hän on viettänyt lainalla saksalaisessa RB Leipzigissa ja ranskalaisessa OGC Nicessa.