Martin Braithwaite purkaa sopimuksensa Barcelonan kanssa torstaina. Osapuolten on määrä vahvistaa uutinen tuota pikaa.

Barcelona on halunnut päästä Braithwaitesta eroon jo yli kolmen kuukauden ajan. Barcelonan päävalmentaja Xavi paljasti hiljattain kertoneensa hyökkääjälle 17. toukokuuta, ettei hän kuulu luotsin suunnitelmiin.

Braithwaite on vaatinut Barcelonaa maksamaan sopimuksessa jäljellä olevat palkkatulot, jotta hyökkääjä suostuu purkamaan sopimuksen. Braithwaiten sopimus Barcelonan kanssa olisi päättynyt kesällä 2024.

Espanjalaismedian mukaan muun muassa Barcelonan paikallisvastustaja Espanyol on osoittanut kiinnostuksensa Braithwaitea kohtaan. Relevon mukaan lukuisat La Liga -seurat ovat kiinnostuneita hyökkääjästä.

Braithwaite on edustanut Barcelonaa kahden ja puolen vuoden ajan, mutta on jäänyt hyvin pienelle vastuulle Kataloniassa.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
💥 Informa @HelenaCondis

🔚 El @FCBarcelona hará en breve oficial la rescisión de contrato de @MartinBraith

📻 #PartidazoCOPE