Barcelona etsii siirtomarkkinoilta yhä vahvistusta oikean laitapuolustajan tontille.

Viime viikkojen aikana on huhuttu, että Barcelona olisi kiinnostunut hankkimaan kyseiselle pelipaikalle Villarrealin Juan Foythin tai Borussia Dortmundin Thomas Meunierin. Nyt ostoslistalle on noussut uusi nimi.

Sportin mukaan yhdeksi Barcelonan vaihtoehdoksi on noussut Arsenalin espanjalaispuolustaja Héctor Bellerín.

27-vuotias Bellerín pelasi viime kauden lainalla Real Betisissä ja hänen paluusta La Ligaan on pitkin kesää liikkunut huhuja.

Bellerín olisi Barcelonalle halvempi vaihtoehto kuin Foyth, josta Villarreal vaatii 42 miljoonaa euroa.

Espanjan A-maajoukkueessa neljä kertaa esiintynyt Bellerín on Barcelonalle entuudestaan tuttu pelaaja juniorivuosilta. Bellerín pelasi katalonialaisseuran akatemiassa kahdeksan vuoden ajan (2003-2011) ennen siirtoa Arsenaliin.